„La Luna“ u Beogradu
Igraonica i rođendaonica

Nova igraonica i rođendaonica prilagođena svim uzrastima!

Igraonica La Luna Vam nudi organizaciju i proslavu rođendana kao i dnevnu igraonicu i čuvaonicu. Naša igraonica je pravo mesto za nezaboravnu zabavu, igru i druženje.

Radno vreme igraonice je svakog dana od 12:00 do 20:00 časova. Nalazimo se u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu, ulica Generala Ljubomira Milica 9, u neposrednoj blizini osnovne skole “Danilo Kis”

U igraonici od 150 kvadrata posedujemo prostor za igranje za decu, jedan toalet, jedno kupatilo, i odvojeni kutak sa separeima za roditelje, gde možete popiti piće po pristupačnoj ceni i gledati omiljeni TV kanal na jednom od televizora dok se vaša deca igraju. Prostor je klimatizovan i poseduje ventilaciju. Takođe ima WIFI i 8 kamera radi sigurnosti vaše dece.

Za više informacija možete kontaktirati 066 244 482 ili 069 500 1 500.

IGRAONICA & PLESNA ŠKOLA
La Luna

Igraonica La Luna nudi bogat sadržaj, od lavirinta sa toboganom, električne košarke, air hokeja, stoni fudbala, xbox 360, za najmlađe bazen sa lopticama, prodavnicu, pijacu i još dosta igračaka, do tramboline, karaoke žurki, a tu su i disko laseri i disko kugla da upotpune atmosferu. Kao i naši zanimljivi i pažljivi animatori, koji su tu svakog dana da zabavljaju mališane na dnevnom nivou i rođendanskim proslavama.

Plesna škola La Luna već dugi niz ostvaruje evropske i svetske rezultate u plesu, pa Vaša deca imaju mogućnost da uče da plešu u našoj igraonici od pravih profesionalaca. Svi slavljenici u igraonici imaju popust za prvi mesec od 50% na školu plesa, a njegovi gosti 20%.
Takođe na rođendanskim proslavama delimo vaučere za besplatne sate igranja, besplatne časove škole plesa.

Igraonica ''La Luna'' u Kragujevcu
Da li ste spremni da nam se pridružite ?
Igraonica - rođendaonica i plesni klub ''La Luna''